Dumbo

Kualitas: Tahun: Durasi: 112 MenitDilihat: 225 views
1264 voting, rata-rata 6,5 dari 10

A gajah muda, sing gedhe kuping ngaktifake dheweke kanggo mabur, mbantu nyimpen sirkus sing berjuang, nanging nalika sirkus ngrencanakno usaha anyar, Dumbo lan kanca-kanca nemokake rahasia peteng ing ngisor jejer sing mengkilat.